Erhvervsrengøring – professionelt tilbud

Virksomhedsrengøring med alle kriterier i top

Vi leverer erhvervsrengøring til mange små og store private virksomheder. Rengøring af erhverv hvor leveringssikkerhed, miljømærkede midler, vedligeholdelse af overflader og inventar, velordnede forhold og konkurrencedygtig pris er ligeværdige købskriterier – og det er en kritisk opgave for dig at vælge den nye leverandør for erhvervsrengøring der opfylder alle kriterier bedst muligt. Ja prisen på rengøring til jeres virksomhed er central – men det kan være en meget dårlig oplevelse med konsekvenser hvis du vælger det forkerte tilbud – og for eksempel kun kigger på priser.

Professionel service – certificeret på alle kriterier

Vi hjælper dig med en høj grad af overskuelighed og indsigt – og du vil føle af du træffer et sikkert og langsigtet valg – ved at udlevere dokumentation for at vi ligger i top på alle indkøbsafdelingens kriterier – og ved at I taler med vore referencer og måske komme med på besøg hos en af vore virksomhedskunder for at se hvordan vi udfører rengøring ud fra et miljøcertificeret koncept. Ja faktisk er vi den eneste rengøringsvirksomhed der er certificeret til virksomhedsrengøring for både kvalitet, miljø og arbejdsmiljø. Og selvfølgelig er vi desuden certificeret efter Servicenormen, der gælder for den organiserede del af branchen der udfører rengøring af erhverv.

Erhvervsrengøring til virksomheder

Uanset hvor i landet – og uanset om det er et eller flere steder – så kan vi tilbyde professionel rengøring til jeres virksomhed af kontorer og produktionslokaler. Vi er et full-service firma der leverer alle rengøringsrelaterede services.

Vi er landsdækkende med 7 kontorer – og næsten alle steder har vi kun 1 times køreafstand til vore kunder.

Vi leverer rengøring til virksomheder med et meget lavt forbrug af miljømærkede midler grundet brug at mikrofiber, maskiner og vand – og også så lidt som muligt vand. F.eks. inventaroverflader skal jo ved kontorrengøring belastes mest muligt – og der skal ikke være synlige rester af rengøringsmidler nogetsteds ved virksomhedsrengøring/rengøring af jeres virksomhed.

Erhvervsrengøring til produktionsvirksomheder

Rengøring af erhverv – også under vanskelige og specielle forhold. Vi rengør f.eks. gulvet med midler der skaber rigtig friktion/skridsikring – og sørger for en løbende pleje af meget belastede områder.

Erhvervsrengøring til servicevirksomheder


Vi har mange kunder med rengøring af kontorer med specielle møbler og gulve, som skal holdes flotte. Og hvor kontorrengøringen ikke mindst i kundevendte områder skal holdes helt i top. Vi hjælper med et højt niveau for vedligehold.

Facility Service

Foruden supplerende services til rengøring af erhverv kan vi også give et godt tilbud på at løse andre praktiske services som I måtte ønske. Via søsterselskabet Dansk Facility Service A/S.

Der leverer fagprofessionelle løsninger på andre service områder. Men vi leverer det i teams indenfor samme organisation – og tilbyder derfor konceptet: en aftale – en regning – en kontaktperson. Hvilket gør det så meget lettere for jer. Og det giver ofte bedre økonomi.
Et tilbud fra os er derfor at invitere en leverandør ind som altid kan hjælpe jer med behov I oplever senere – og samtidig også en sikker garanti for at der på alle områder er velordnede forhold. Med andre ord et sikkert valg af professionel service for den beslutningstager og den professionelle virksomhed der har noget på spil – internt og eksternt.

Gør det let for dig selv

Træf et sikkert valg – få et tilbud på professionel erhvervsrengøring der opfylder kravene til priser og alle andre kriterier.

Kontakt os nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *