Rengøring i den offentlige sektor

RengøringsCompagniet betjener mange tilfredse kunder i den offentlige sektor – både statslige, kommunale og selvejende institutioner. Tilfredse kunder, der vil skrive under på, at vi lever op til den aftalte kvalitet.

Vi mister ingen offentlige kunder pga. utilfredshed med vor service. Dette står i modsætning til uheldige presseeksempler om privatiseringer og dårlig rengøring. En aftale med RengøringsCompagniet om rengøring er en sikker aftale der lever op til den aftalte kvalitet.

RengøringsCompagniet er godkendt som SKI leverandør i hele landet – og vi er rangeret i kategori 1 med bl.a. levering og service. Du kan trygt regne med os.

Læs mere under: SKI-leverandør

Foruden offentlige kontorer og biblioteker satser vi især på:

Vuggestuer, børnehaver, fritidshjem

Daginstitutionen er en væsentlig del af mange børn og voksnes hverdag. Der er stor aktivitet, og inventar og lokaler belastes hårdt – især i vintersæsonen.

Grundig rengøring hver dag er helt afgørende for dagligdagen – for et sundt miljø og et godt velbefindende. Det er vigtigt at institutionen “passes og plejes” gennem en effektiv vedligeholdelse og rengøring.

Erhvervsskoler, gymnasier, højere uddannelser

Uddannelsessektoren kræver optimale kundetilpassede løsninger – og en høj kommunikation omkring de mange forandringer der kan optræde i hverdagen.

Tæt samarbejde med brugerne er vigtig. Ved at give brugerne et medansvar kan der opnås både bedre kvalitet i hverdagen og besparelser på vedligeholdelsesbudgettet.

Få et godt tilbud på professionel rengøring fra RC.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *