Rengøringsfirma med sikker service

Én aftale. Én kontaktperson – en ansvarlig leder, der kender jeres krav og virksomhed, og som har tæt kontakt til de servicemedarbejdere, vi udvælger til opgaven hos jer.

Rengøringsfirma med ordnede forhold og alt i system, gennemprøvet og effektivt, så det giver basis for en konkurrencedygtig pris.

Det gælder rengøring, og det gælder de andre services, der er en del af en præsentabel og indbydende arbejdsplads.

Få et rengøringsselskab – der kan ordne det hele – bedre og billigere

Rengøring er en tillidssag. Tillid bygger på foruden personer og referencer også på systemer, metoder og evne til at levere alle nødvendige services. Som et landsdækkende firma med over 40 år i branchen – har vi et gennemarbejdet koncept der på alle områder lever op til hvad du ønsker.

Ordnede forhold – efter Servicenormen

Sådan har vi valgt det skal være , men det du ønsker som kunde er at skifte leverandør for sidste gang – ved at træffe et sikkert valg – og ved at vælge et rengøringsfirma med ordnede forhold og et full service koncept der kan tilpasse sig fremtidige behov hos jer.

Andre facility services

Desuden kan vi levere andre facility service løsninger. På madområdet fx mødeservice, madmodtagelse, frokostordning, kantinedrift og automater. Et område hvor der ofte er synergier. Ligeledes tilbyder vi ejendomsserviceløsninger – både inde og ude.

Gør det let for dig selv – Træf et sikkert valg – få et tilbud fra RC. Kontakt os nu.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *