ERHVERVSRENGØRING I KØBENHAVN OG PÅ HELE SJÆLLAND – med miljøcertificering

Professionel rengøring  – full service rengøringsfirma fra københavn med høj kvalitet og svanemærkning samt 3 x certificering

Professionelt svanemærket og miljøcertificeret rengøringsfirma med kontor i Storkøbenhavn med alle services indenfor rengøring og velordnede forhold. Vi er det eneste rengøringsfirma med begge miljøcertificeringer – og som desuden både er certificeret for kvalitet efter ISO 9001, miljø efter ISO 14001 og arbejdsmiljø efter OHSAS 18001 (siden 2006). Og selvfølgelig også certificerede efter Servicenormen, som er branchens etiske regelsæt.

Rengøringsleder for vores rengøringsfirma i Storkøbenhavn, København og Sjælland

Erhvervsrengøring med høj og stabil kvalitet:

Vore nye kunder bliver ofte overraskede over vores konsekvente indsats. Men vi har valgt at gøre en forskel i rengøringsbranchen som en meget seriøs leverandør – og vi søger altid nye seriøse kunder. Vi har tæt kontakt til jer – erfarne ledere – veluddannede medarbejdere – og følger systematisk op.  Hvis du ønsker at skifte selskab for sidste gang – så vælg en aftale med os!

Ring direkte til mig:

Siff Ørnbæk, Afdelingsleder, telefon: 40 44 20 80 , e-mail: kbh@rc-as.dk

RC har kontoradresse for Storkøbenhavn på Vallensbækvej 18 C, 2605 Brøndbyvester

RC kan levere erhvervsrengøring til virksomheder og andre rengøringsservices med høj stabil kvalitet – hurtig reaktion og fleksibilitet. Få et godt tilbud på erhvervsrengøring – og et tæt personligt samarbejde. Vi har meget tilfredse kunder og medarbejdere i København og på Sjælland. Vi kan leverer erhvervsrengøring og andre facility services med høj stabil kvalitet. Rengøring i København med hurtig reaktion og fleksibilitet.

Vi er det solide rengøringsfirma med erfarne ledere og veluddannede medarbejdere – der har tæt kontakt til jer og følger systematisk op. Altid lige på telefonen og ved hånden med rengøring og relaterede services. Hvis I savner en rengøring der bare fungerer uden at I skal bruge tid på det – så skift rengøringsfirma for sidste gang – og ring og lav en rengøringsaftale med et af de bedste rengøringsfirmaer i København.

RengøringsCompagniet er på Google +

Få et tilbud på erhvervsrengøring –som du ikke vil fortryde

Træf et sikkert valg – og få et professionelt tilbud på erhvervsrengøring fra RengøringsCompagniet.

Har du behov for erhvervsrengøring udenfor København og Sjælland? Find vores andre afdelinger her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *