Svanemærket rengøring

RC udfører erhvervsrengøring for private virksomheder og offentlige institutioner.

 

Hvad er svanemærket rengøring ?

Det er rengøring, der anvender miljømærkede rengøringsmidler. Og rengøring, hvor forbruget af rengøringsmidler og vand er reduceret til et minimum. Svanemærket rengøring skåner jeres overflader mest muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

 

Er miljømærkede rengøringsmidler nu også effektive?

Ja! Vi har testet os frem til de bedste miljømærkede midler til forskellige situationer, og vi har testet hvor lidt, der skal til for at opnå et optimalt resultat. For de miljømærkede midler bliver stadigt bedre. Men faktisk handler kvalitet mere om metoder og uddannelse end om rengøringsmidler.

 

Metoder og redskaber

Så vidt muligt gør vi rent ved hjælp af mikrofiber-materialer og maskiner. Det er så effektivt i sig selv, at det kun kræver begrænset – eller slet ingen – brug af rengøringsmidler. Det skåner gulve og overflader – og øger kvaliteten.

 

Uddannelse og systemer

Vores rengøringsassistenter er veluddannede, og vores ledere har alle over 10 års erfaring. Vi er også miljø-,arbejdsmiljø- og kvalitetscertificerede (siden 2006), så vores organisation er trænet i de rigtige valg af midler, dosering og metoder samt brugen af ergonomiske redskaber. Alt er sat i system, og vi oplever, at udviklingen hele tiden giver os nye muligheder.

 

Miljø i alle processer

Svanemærket rengøring – og vores miljøcertificering efter ISO 14001 – indebærer på hver sin måde, at også de sekundære processer er gennemgået. Det handler især om indkøb, kørsel, uddannelse, administration og ledelse.

 

Vi er dedikerede til at gøre det bedste for jer som kunde og det omgivende miljø.

1 kommentar til “Svanemærket rengøring”

  1. Pingback: Rengøring skal til - også ved privat udlejning af sommerhuse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *