Kvalitetssikring med certificering

Certificeret rengøring – kvalitet, miljø og arbejdsmiljø

RengøringsCompagniet er det eneste rengøringsselskab i Danmark, der både er certificeret for kvalitet, miljø og arbejdsmiljø. Vi har valgt at leve op til skrappe krav og kontrolsystemer, der sikrer jer, som kunde, stabil og ordentlig kvalitet udført med omtanke for miljøet og vore medarbejderes velbefindende. Til absolut konkurrencedygtige priser, fordi der er synergi i at sætte al ting bedst muligt i system.

 

Certificering kvalitet i rengøring

ISO 9001 – Kvalitetscertifikat

Kvaliteten kontrolleres af vor serviceleder, der desuden løbende gennemgår og kvalitetsbedømmer alle arbejdsfunktioner inden for gulv, inventar og sanitet sammen med en repræsentant fra jer som kunde. Denne kvalitetsbedømmelse sker hos alle kunder – ikke kun som stikprøver. En gang årligt udarbejdes et kvalitetsregnskab, der også omfatter kundetilfredsheden, som er over 95 %.

 

Certificering miljø i rengøring

ISO 14001 – Miljøcertifikat

RengøringsCompagniets miljøcertificering er en garant for, at vi hele tiden arbejder på at påvirke det ydre miljø mindst muligt. Der anvendes kun miljømærkede rengøringsprodukter i den daglige rengøring – og så vidt muligt også kun emballage der er nedbrydeligt i naturen. På alle andre måder arbejder vi også på at mindske effekten på miljøet.

Ved hjælp af vores årlige miljøregnskab er vi i stand til at dokumentere anvendelsen af miljømærkede produkter.

 

Certificering arbejdsmiljø i rengøring

OHSAS 18001 – Arbejdsmiljøcertifikat

Rengøring er en af de tre brancher, hvor nedslidningen af medarbejderne er størst. Medarbejderne er vort største aktiv – derfor har vi forpligtet os til at gøre, hvad vi kan som arbejdsgivere, for at forhindre nedslidning. Det sker gennem uddannelse og grundig instruktion i anvendelse af både rengøringsmidler og ergonomisk rigtige rekvisitter. Og vi kontrollerer løbende, at medarbejderne arbejder på den mest skånsomme måde.

Vi har gennemanalyseret arbejdsmiljøet og tilrettelagt arbejdet sådan at det ikke kan være årsag til varige skader. Vi har dokumentation for dette – og som konsekvens har vi branchens måske billigste udgifter pr. medarbejder til arbejdsskadeforsikring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *